Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Σωματείο Εργαζομένων "Η Τρίαινα" Ανακοίνωση 21-2-2013




Συναδέλφισσες – οι,

Μετά την επιστολή που εστάλη στον Υπουργό Άμυνας κ. Παναγιωτόπουλο από το Δ.Σ. του Σωματείου για συνάντηση την Παρασκευή 22-2-2013 και ώρα 10:30 π.μ., ήρθε η απάντηση από τον ίδιο τον Υπουργό, που μας ενημερώνει ότι θα απουσιάζει και ζητάει η συνάντησή μας να γίνει τη Δευτέρα 25-2-2013 και ώρα 11:00 π.μ. στη Βουλή.

Το Δ.Σ., αφού έλαβε γνώση την παραπάνω επιστολή, αποφάσισε ομόφωνα για τη Δευτέρα 25-2-2013 κινητοποίηση-διαμαρτυρία στην Πλατεία Κλαυθμώνος στις 10:00 π.μ. και πορεία στη Βουλή, όπου το Δ.Σ. θα συναντηθεί με τον Υπουργό Άμυνας κ. Παναγιωτόπουλο.

Όπως γίνεται αντιληπτό, η εμμονή του Υπουργού Άμυνας να μην δέχεται το Σωματείο «ΤΡΙΑΙΝΑ» και τους εργαζόμενους στο χώρο του Υπουργείο καλά κρατεί. Τον προειδοποιούμε λοιπόν ότι εάν στη συνάντηση της Δευτέρας δεν υπάρξει κάποιο αποτέλεσμα που αφορά το μέλλον των εργαζομένων και της επιχείρησης, θα μας βλέπουν εγκατεστημένους καθημερινά έξω από το Υπουργείο Άμυνας.

Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο! Ο καθένας πρέπει επιτέλους να αναλάβει τις ευθύνες του. Είναι καθήκον όλων μας να συμμετέχουμε στο δύσκολο αυτό αγώνα. Είναι η ώρα για την τελική μάχη! Μάχη από την οποίο δεν έχει δικαίωμα να λείψει κανείς.

ΟΛΟΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ 10:00 π.μ. ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ !



Για το Σωματείο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΑΡΑΚΙΤΣΙΟΣ Β. ΜΠΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ Ε.

https://sites.google.com/site/somateiotriaina/home