Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Η ναυπηγική βιομηχανία αντί να αναπτυχθεί, συνεχίζει να μαραζώνει...
---------------------------------------------------------------


Ο εμπαιγμός όλων μας των εργαζόμενων τώρα και 297 ημέρες, από την κυβέρνηση και τη διοίκηση της εταιρείας συνεχίζεται.

«Η Εταιρία και ο Ιδιοκτήτης μας Σαφα αθετεί τις δεσμεύσεις της και δεν καταβάλλει τα οφειλόμενα σε όλους μας, παρά και τις δικαστικές αποφάσεις, συνεχίζοντας για τέταρτο τρίμηνο και την εκ περιτροπής εργασία μια ημέρα την εβδομάδα μέχρι τις 31 του Μάρτη.

Εμείς οι "εργαζόμενοι" τώρα και 10 μήνες συνεχίζουμε να βιώνουμε από όλους την απόλυτη κοροϊδία,την εξαθλίωση και την εγκατάλειψη».

Θα θέλαμε επίσης να επισημάνουμε ότι «η ναυπηγική βιομηχανία που προεκλογικά για τα κυβερνητικά κόμματα θα αποτελούσε τον "κύριο μοχλό ανάπτυξης και ανάταξης της ελληνικής οικονομίας"μέχρι τώρα μαραζώνει,συρρικνώνεται και διαλύεται».

«Ας καταλάβετε επιτέλους οι συγκυβερνώντες ότι η συνέχιση της επιβαλλόμενης μνημονικής πολιτικής και χωρίς την γρήγορη Ανάπτυξη,οδηγεί μαθηματικά και τα Ελληνικά Ναυπηγεία Σκαραμαγκά στο οριστικό κλείσιμο και την ελληνική οικονομία σε αδιέξοδο και τους Έλληνες εργαζόμενους, όσοι έχουν απομείνει ακόμα,στην συνεχιζόμενη φτώχεια και την εξαθλίωση».

Κε Πρωθυπουργέ,και συναρμόδιοι Υπουργοί, κ.κ Παναγιωτόπουλε, και κ.κ Χατζηδάκη, τολμήστε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ και βρείτε γρήγορα την λύση,και μην ξεχνάτε ότι πίσω από τους αριθμούς υπάρχουν Άνθρωποι και οικογένειες που τώρα και δέκα μήνες συνεχίζουν να είναι και οικονομικά και ψυχολογικά εξαθλιωμένοι.