Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

Σωματείο Εργαζομένων "Η Τρίαινα" Ενημέρωση 1-1-2013

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία και δύναμη σε όλους μας.

Την Παρασκευή 29/12, πιστώθηκαν στους λογαριασμούς μας τα 1000 ευρώ μετά από πολλές προσπάθειες, αλλά και αρκετές παλινωδίες από πολλούς παράγοντες. Θέλουμε να τονίσουμε την καταλυτική παρέμβαση της ΓΣΕΕ, χάρη στην οποία δόθηκε λύση στο ζήτημα αυτό.

Θέλουμε να επισημάνουμε για ακόμη μια φορά ότι το βοήθημα αυτό είναι μια οικονομική ανάσα και μόνο. Αυτό που ζητούν οι εργαζόμενοι είναι να ανοίξει το Ναυπηγείο, να ξεκινήσουμε τη δουλειά μας και να παραδώσουμε τα υποβρύχια, που τόσο τα έχει ανάγκη το Πολεμικό Ναυτικό. Όμως, την ίδια άποψη δεν φαίνεται να έχει και η διοίκηση του Ναυπηγείου.

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Χθες 31/12/2012, έληξε η εκ περιτροπής εργασία μιας ημέρας την εβδομάδα που είχε επιβάλλει η εταιρία. Μέχρι την ώρα που γράφεται αυτή η ανακοίνωση, δεν είχαμε καμία επίσημη ενημέρωση από την εταιρία. Γι’ αυτό εμείς οι εργαζόμενοι από αύριο 2/1/2013, πρώτη εργάσιμη του νέου έτους, οφείλουμε να μπούμε στο Ναυπηγείο και καλούμε την εταιρία να αναλάβει όλες τις υποχρεώσεις της.

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Είμαστε σε καθημερινή επικοινωνία με τους δικηγόρους μας και τις επόμενες μέρες θα σας ενημερώσουμε με νέα αναλυτική ανακοίνωση, ενώ ταυτόχρονα θα προγραμματιστεί Γενική Συνέλευση.

ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ

O ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 


ΚΑΡΑΚΙΤΣΙΟΣ Β. ΜΠΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ Ε

https://sites.google.com/site/somateiotriaina/home

Δεν υπάρχουν σχόλια: