Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Πριν από λίγο πήραμε ένα μήνυμα από τον Δημήτρης Μαναράκης,που τον οποίον τον ευχαριστούμε πολύ γι αυτό,και σας το αναρτούμε όπως μας έχει σταλεί..
-------------------------------------------------------------------------
Κε ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕ, καλημέρα σας και καλή εβδομάδα , σε εσάς και στους ακροατές του πιό ενημερωμένου και πλούσιου σε θεματογραφία σταθμού στην Ελλάδα.

Θα ήθελα για λίγο πάλι να κάνω 
μία παρέμβαση για το γνωστό και μέχρι στιγμής θέμα των ΝΑΥΠΗΓΕΙΩΝ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ , που 5 μήνες τώρα όλοι μας συμπαρίστανται και κανένας δεν κάνει βήμα ούτε μπρος αλλά και ούτε πίσω. Το Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑς και ιδιαίτερα ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΑΚΙΤΣΙΟΣ, νυχθημερόν τρέχουν στα ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ πότε ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, πότε ΑΜΥΝΑΣ, πότε ΕΡΓΑΣΙΑΣ, Πότε να δώσουν ψήφισμα στη ΒΟΥΛΗ, αλλά το μόνο που εισπράτουν είναι , δεσμεύσεις ώστε να μεταφερθούν τα αιτήματα μας. Γιατί δεν είναι αρμόδιοι ;;;;;Άραγε δεν τους πειράζει που γειτονική χώρα καθελκύει πολεμικά καράβια και επισκευάζει εμπορικά;;;; Τους αρέσει να λένε σε λίγο καιρό όταν τους ρωτάνε , γιατί μη μου πείτε ότι δεν περνάνε απ' έξω από τα Ναυπηγεία ειδικά κάποιος ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ που μένει στη ΣΑΛΑΜΙΝΑ, τι ήταν εδώ;;; Να λένε μια φορά και ένα καιρό ήταν ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ;;; Από τις 7 αυγούστου δεν έχουμε ακούσει κανένα νέο για το τι έχει γίνει με τον συντονιστή που έχει ορισθεί για τα ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ. Ψάχνω συνεχώς μέσω διαδικτύου αλλά μάταια.

Όσο αφορά εμάς τους εργαζομένους δεν θα μεμψιμηρήσω ,αλλά είναι τιμή μας να εργαζόμαστε κατά μέσο όρο 30 χρόνια στα ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ.

Με φιλικούς χαιρετισμούς

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΝΑΡΑΚΗΣ