Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012


Πριν λίγο πήραμε ένα μήνυμα από τον Giannis Tzamaloukas,τον οποίον τον ευχαριστούμε πολύ γι αυτό,και σας το αναρτούμε όπως μας το έχει σταλεί..
------------------------------------------------------------------------
Αγαπητοί συνάδερφοι, μιά χρηστική πληροφορία γιά όλους όσοι έχουν παιδιά σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης.
Στο http://taexeiola.blogspot.gr/ υπάρχουν ΕΛΕΥΘΕΡΑ όλα τα σχολικά βοηθήματα (λυσάρια) γιά Δημοτικό, Γυμνάσιο & Λύκειο (ακόμα και βιντεομαθήματα, λεξικά κλπ
).
Οι καιροί είναι δύσκολοι και οι υποχρεώσεις των παιδιών μας ούτε είναι εκ περιτροπής ούτε παίρνουν αναβολή. Το σπουδαιότερο είναι ότι για ένα σετ βασικών σχολικών βοηθημάτων (4-5 βιβλία) θέλει κανείς καμιά 150-αριά €.
Όσοι λοιπόν δεν το γνώριζαν μέχρι τώρα καλό θα είναι να έχουν ένα πονοκέφαλο λιγότερο. Κάτι είναι κι αυτό.!

ΨΗΦΙΑΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ - Ηλεκτρονικά βοηθήματα - Σχολικά βιβλία - λυσάρια
taexeiola.blogspot.com
taexeiola - Hλεκτρονικό σχολείο - Ψηφιακό | Δωρεάν σχολικά βοηθήματα λυσάρια βιβλία δημοτικού γυμνασίου λυκείου | Online free download
Κοινοποιήστε

Ενημέρωση Κυριακής 16/9

••• Συναδερφοι,κατ αρχήν σας ενημερώνουμε ότι μέχρι την Τρίτη 18/9,θα βγη Ανακοίνωση-Ενημέρωση, από το Σωματείο μας καθώς και για ότι νεώτερα θα υπάρχουν και για τις αποφάσεις πο
υ θα παρθούν,για τις περαιτέρω κινήσεις που θα γίνουν την επόμενη εβδομάδα που θα αναρτηθεί και εδώ μέσα όπως πάντα για την Ενημέρωση σας.
• Όμως θα σας πούμε και μεις μερικά πράγματα και σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουμε μέχρι στιγμής,και που όπως σας το έχουμε υποσχεθεί ότι θα την κάνουμε όσο μπορούμε και σε τακτικά διαστήματα,και μετά από κάποια νεώτερα που μαθαίνουμε, επισημαίνοντας πάλι, ότι η Ανακοίνωση του Σωματείου μας είναι η πιο έγκυρη πληροφόρηση και η πιο κατατοπιστική.
• Από ότι μάθαμε λοιπόν θα συνεδριάσει η Π.Ο.Ε.Μ,την Δευτέρα 17/9,με κύριο θέμα την απόφαση για συγκέντρωση και πορεία μάλλον για την Πέμπτη 20/9,στο Υπουργείο Οικονομικών.
Για περισσότερες λεπτομέρειες θα μάθουμε και στην Ανακοίνωση.
•• Για το επίδομα,των 1.000 ευρώ, όλα πάνε καλά,και τις αμέσως επόμενες ημέρες και μέσα στην εβδομάδα,θα υπάρξει και η οριστική λύση.
Να πούμε εδώ μια σημαντική λεπτομέρεια ότι δυστυχώς πέραν όλων, ότι όλες οι Τράπεζες τώρα και καιρό κρατάνε οτιδήποτε χρηματικό ποσόν τους δοθεί 2-3 ημέρες μέσα, προφανώς για να περνούν την προμήθεια τους,και γι αυτό θα ύπαρξη και αυτή η μικρή καθυστέρηση.
Άλλα στην Ανακοίνωση που όπως είπαμε θα βγη θα υπάρξουν και σε αυτό περισσότερες λεπτομέρειες.
• Για τα σχολικά βοηθήματα από τον Σκαι, συνεχίζεται όπως είπαν και στον Πρόεδρο μας η αποκομιδή τους,και βρίσκονται κοντά στην κάλυψη της ποσότητας που έχει δηλωθεί,και σύμφωνα με τα παιδιά μας, και μέσα στην εβδομάδα θα έχουμε πιστεύουμε την ειδοποίηση για να ανακοινωθεί η παραλαβή τους,και πως θα γίνει...
Υπενθυμίζουμε ότι θα πάρουν όλα τα παιδιά μέχρι την Τρίτη Γυμνασίου και εκτός από σχολική τσάντα,και αλλά βοηθήματα όπως τετράδια, μολύβια,κ.λ.π..
• Και θα θέλαμε ξανά να ευχαριστήσουμε και τον Σκαι,και τους υπεύθυνους του για την συμπαράσταση και την βοήθεια που προσφέρουν,καθώς και τον συνάδερφο μας που όλοι πλέον τον ξέρετε,και που συνεχίζει ακόμα να τους ενοχλεί,καθημερινά, και που έχουμε ξαναπεί ότι αυτές οι πρωτοβουλίες είναι αξιέπαινες.
-------------------------------------------------------------------
Να είμαστε όλοι καλά,με υγειά,υπομονή, δύναμη,και Αγωνιστικότητα,για να μπορέσουμε όλοι μαζί να συνεχίσουμε αυτόν τον δύσκολο Αγώνα μας,γιατί όταν το Άδικο μας πνίγει,
ο Αγώνας μας είναι και υποχρέωση,και μονόδρομος.

Είναι ώρες ώρες που νιώθεις ότι σε ξεχάσανε ...
Πως δεν ενδιαφέρονται οι πολιτικοί μας για τίποτα..
Βλέπεις την Τουρκιά όλο και να εξοπλίζεται,και να έχει πολλά Ναυπηγεία,να απασχολείται κόσμος...
Και μεις δεν μπορούμε η δεν θέλουμε να κρα
τήσουμε ένα Ναυπηγείο ανοιχτό...
Να έχουμε στο Ναυπηγείο Σκαραμαγκά,3 υποβρύχια να είναι στα υπόστεγα σχεδόν έτοιμα,και ανθρώπους πέντε μήνες σε εκ περιτροπής εργασία,να τρέχουν από Υπουργείο σε Υπουργείο να βρουν το δίκιο τους...
Πόσο αλλάζει η ψυχολογία σου ,πόσο ποιο μικρά σου φαίνονται τα ανθρωπάκια που τσακώνονται στην τηλεόραση για σώσουν δήθεν το λαό της Πατρίδος!
Πολλές φορές η μιζέρια μας δεν μας αφήνει να απολαύσουμε τις στιγμές της Ζωής.
Υπάρχουν όμως κάτι τέτοιες στιγμές που μένουν χαραγμένες στην μνήμη σου και προσπαθείς να κρύψεις το βουρκωμένο βλέμμα σου !
Και θα πω ξανά μόνο τούτο...

Είναι μεγάλη τύχη να γεννηθείς Ελληνας.
Και είναι μεγάλη τύχη να πεθαίνεις Ελληνας.
Το ενδιάμεσο όμως είναι μεγάλη ατυχία.....