Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Αύριο Παρασκευή 16/11,όλοι μας οι Εργαζόμενοι ώρα 10:00 πμ στην Πλατεία Κάνιγγος.και πορεια μέχρι τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ,επί της Ιπποκράτους

Συναδερφισες,οι

Μέτα την Νέα Δημοκρατία που πήγαμε σήμερα,σειρά έχει ένα άλλο κόμμα,το ΠΑΣΟΚ,και ένας πολιτικός ο K. Βενιζέλος που έφερε τον νόμο 3885/2010,στην βουλή,και τον έκανε νόμο του κράτους.

Αύριο Παρασκευή 16/11,όλοι μας οι Εργαζόμενοι,και όταν λέμε όλοι ενοουμε όλοι (πιστεύουμε περισσότεροι από σήμερα) πρέπει να συμμετέχουμε και σε αυτή την συγκέντρωση και πορεία,..


Μαζί και με τις οικογένειες στην προσυγκεντρωση,στην Πλατεία Κάνιγγος, και ώρα 10:00 πμ.

Ξεκινώντας την πορεία μας θα πάμε όλοι μαζί πρώτα στο Πολυτεχνείο και το Δ.Σ. του Σωματείου μας θα καταθέσει στεφάνι.

Στην συνεχεία πάλι όλοι μαζί θα συνεχίσουμε μέχρι τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ,επί της Ιπποκράτους,για να ζητήσουμε όλοι μας από τον Αρχηγό του τον κ.Βενιζέλο,να πάρει επιτέλους μια ξεκάθαρη θέση ,αφού τον θεωρούμε όλοι μας οι Εργαζόμενοι ότι φέρει και την μεγαλύτερη ευθύνη,άλλα και το κόμμα που είναι Αρχηγός για την σημερινή μας τραγική κατάσταση.

Η συγκυβέρνηση,και ειδικά το κόμμα του,ΠΑΣΟΚ εκτός από τις μεγάλες τους ευθύνες,πλέον έχουν και υποχρέωση και καθήκον να ασχοληθούν με τα πραγματικά προβλήματα των εργαζομένων.
 Συναδερφισες,οι

Η συμμετοχή όλων μας και σε αυτην την κινητοποιήση κρίνεται ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ.


Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΝΑΥΠΗΓΕΙΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΥΠΗΓΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

ΤΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: