Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 4/11/2012

Ανακοίνωση 4/11/2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συναδέλφισσες –οι

Άλλη μια πορεία, άλλη μια συνάντηση στο Υπουργείο Εργασίας. Αυτή τη φορά είχαμε την τιμή να συναντήσουμε τον Υπουργό Εργασίας κ. Βρούτση, αν και ήταν καθήκον του να μας δεχτεί. Θέσαμε όλα τα θέματα που απασχολούν τους εργαζόμενους. Απαντήσεις δυστυχώς δεν πήραμε. Για κάποια ζητήματα, θα χρειαστούν διευκρινιστικές επιστολές μας και για κάποια άλλα μας υποσχέθηκε πως «θα σήκωνε το τηλέφωνο και θα επικοινωνούσε μαζί μας ως το απόγευμα της ίδιας ημέρας».

Μέχρι και τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, το τηλέφωνό μας δεν χτύπησε και καμία επικοινωνία δεν έγινε. Δυστυχώς για μας, με αυτή την κυβέρνηση των υποσχέσεων, λύση δεν βρίσκεται εύκολα. Εμείς όμως θα επιμένουμε μέχρι να δικαιωθούμε.

Παράλληλα, η διοίκηση της εταιρίας παραμένει εξαφανισμένη και δεν έχει πράξει ούτε το αυτονόητο, που είναι η μισθοδοσία του προσωπικού ασφαλείας (βάρδιες) εδώ και 7 μήνες.



Συναδέλφισσες, -οι,

Για την εβδομάδα που έρχεται, ο απεργιακός μας αγώνας κλιμακώνεται. Την Τρίτη και την Τετάρτη συμμετέχουμε στη 48ωρη γενική απεργία που κήρυξε η ΓΣΕΕ. Απαίτηση όλων των εργαζομένων είναι η ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΗ των απαράδεκτων, εξοντωτικών και εκβιαστικών μέτρων που επιβάλλουν οι Τροϊκανοί και αποδέχεται η κυβέρνηση.

Μέτρα που εξαθλιώνουν τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους ανέργους και γενικά τους απλούς πολίτες της χώρας, «μονιμοποιούν» τη λιτότητα, τη φοροαφαίμαξη πολιτικές που εκποιούν – ξεπουλούν τη δημόσια περιουσία και τις επιχειρήσεις του δημοσίου. Μέτρα και πολιτικές που εκτινάσσουν την ΑΝΕΡΓΙΑ και την ΥΦΕΣΗ χωρίς να εξασφαλίζουν τη σωτηρία της οικονομίας και της χώρας.

Καλούνται όλοι οι εργαζόμενοι να πάρουν μέρος στη 48ωρη γενική απεργία κάτω από το πανό του Σωματείου «Τρίαινα». Τέλος, αύριο στην Πύλη του Ναυπηγείο θα γίνει ενημέρωση για τις κινητοποιήσεις των επόμενων ημερών.

· Τρίτη 6/11, 11:00 στο Πεδίο του Άρεως

· Τετάρτη 7/11, 17:00 στο Σύνταγμα



ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΠΟΥ ΕΞΟΝΤΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΝΟΙΧΤΟ ΝΑΥΠΗΓΕΙΟ


Για το Σωματείο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΑΡΑΚΙΤΣΙΟΣ Β. ΜΠΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ Ε
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: