Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012


Συνάδερφοι,

Θα θέλαμε και από δω μέσα από την Σελίδα μας να καταγγείλουμε το DegenceNet,για τις ανακρίβειές που έγραψε σήμερα,Τρίτη 25/9,και που μας κάνει να αρχίζουμε πλέων να προβληματιζόμαστε όλοι μας, επειδή και άλλες φορές έχει γράψει
 πολλές ανακρίβειες,τελικά από ποιους πληροφορείτε,και αν είναι έγκυρη η πληροφόρηση του,η αν είναι εκ του πονηρού,και αν ελέγχεται η αξιοπιστία του πληροφοριοδότη του.
Επίσης αναρωτιόμαστε και ο δημοσιογράφος που τα γράφει αυτά αν τελικά δεν του τα έχουν πη και τα γράφει από μόνος του,και τι τελικά και ποιον θέλει να εξυπηρετήσει.
Γιατι αν νομίζει οτι εξυπηρετεί εμάς τους Εργαζομένους,η το Ναυπηγείο Σκαραμαγκά πλανάται οικτρά.
Έκτος αν θέλει να προσφέρει άλλες εξυπηρετήσεις σε αλλά συμφέροντα,η σε άλλα ανταγωνιστικά Ναυπηγεία.

Επίσης θα θέλαμε να δώσουμε συγχαρητήρια σε ένα άλλο σαιτ,το DefencePoid,που απ οτι φαίνεται είναι πιο αξιόπιστο,και για τις κατά καιρούς τοποθετήσεις και την υποστήριξη του σε μας τους Εργαζόμενους,και επί πλέων για την σημερινή αποκατάσταση της μοναδικής αλήθειας περί της Νο 5 Δεξαμενής ..

Τέλος θα θέλαμε από δω μέσα να στείλουμε ένα μήνυμα προς το ανταγωνιστικό Ναυπηγείο της Ελευσίνας,και προσωπικά στον κ.Ταβουλαρη.
Κύριε Ταβουλαρη, εσείς εισασταν δυστυχώς ο πρώτος που μας ριξατε τον πρώτο λιθο,και μας πήγατε στην Ευρωπαϊκή Ένωση για αθέμιτο ανταγωνισμό...(βέβαια τις ευθύνες γι το δικαίωμα αυτό τις έχουν δώσει άλλοι που δεν θα θέλαμε αυτή την στιγμή να τις αναλύσουμε).
Όμως μάλλον δεν έχετε συνετιστεί από την συνέχεια και απο την τιμωρία μας και που τελικά δεν είχατε και τα αναμενόμενα κέρδη, ούτε και τις δουλειές που προσδοκούσατε..
Περιμέναμε ότι θα καταλαβαίνατε μερικά πράγματα και οτι θα εισασταν πιο συνετός,και πιο λογικός..
Μάθαμε όμως οτι τώρα τελευταία,ανακατευτήκατε παλι μέσω της Ευρωπαϊκής Ένωσης,και για το επίδομα των 1.000 ευρώ,που δεν είναι επίδομα,η κρατική ενίσχυση, αλλά ένα μέρος των δεδουλευμένων μας,προσπαθώντας να το μπλοκάρετε, χρησιμοποιώντας τις προσφιλές σας μεθόδους..
Βέβαια την μεγαλύτερη ευθύνη και γι αυτό την φέρει η Ελληνική Κυβέρνηση, όπως και σε πολλά αλλά....
Κάποια στιγμή θα σας το αποκαλύψουμε κιόλας, γιατί τίποτα τελικά δεν μένει κρυφό.
Έλεος πια, υπάρχουν και κάποια όρια...

Δεν υπάρχουν σχόλια: