Κυριακή, 23 Σεπτεμβρίου 2012


Ενημέρωσης Παρασκευης 21/9

Όπως ειδή γνωρίζουμε όλοι μας χθες 20/9 η Π.Ο.Ε.Μ,
πραγματοποίησε Συγκέντρωση και πορεία έως το Υπουργείο Ανάπτυξης στο Σύνταγμα,με την συμμετοχή και του δικού μας Ναυπηγείου Σκαραμαγκα,όπου είχαμε μια συνάντηση
 με τον γενικό γραμματέα.
Ζητάγαμε,ζητάμε και θα ζητάμε όλοι μας την εξόφληση των δεδουλευμένων μας και την κατάργηση της εκ περιτροπής εργασίας.

Εντός των προσεχών ημερών,θα βγη και η ανακοίνωση ενημέρωση από το Σωματείο μας,για ότι νεώτερο υπάρξει,για την επομένη εβδομάδα,που θα αναρτηθεί και εδώ μέσα,η αν υπάρξει κάτι νεώτερο ενδιάμεσα,θα ενημερωθείτε από τους διαχειριστές της σελίδας..
Επίσης όπως είδη έχουμε όλοι μας ενημερωθεί, από τον ηλεκτρονικό και γραπτό τύπο,η Γ.Σ.Ε.Ε-ΑΔΕΔΥ,εχει προκηρύξει γενική πανελλαδική απεργία την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου και καλεί τα Συνδικάτα στην συγκέντρωση της στις 11:00 το πρωί στο Πεδίον Άρεως.

Για το επίδομα των 1.000 ευρώ,δεν θα θέλαμε ακόμα να γράψουμε τίποτα προτού δημοσιευτεί στο Φ.Ε.Κ,το οποίο αναμένεται,και που πολύ σύντομα θα υπάρξει και σε αυτό ενημέρωση....

Για τα σχολικά βοηθήματα του Σκαι, όπως έχουμε είδη πη είναι είδη έτοιμος να τα προσφέρει,και απλά μένει η συνεννόηση του Σωματείου μας,για το πως,και σε ποιο μέρος θα παραδοθούν,για να γίνει η καταγραφή,και το μοίρασμα.
Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ανακοινωθεί και η ημέρα που θα γίνει η παραλαβή των βοηθημάτων από μας.

Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους,να είμαστε όλοι καλά,με υγειά,υπομονή, δύναμη,και Αγωνιστικότητα,για να μπορέσουμε
όλοι μαζί να συνεχίσουμε αυτόν τον δύσκολο Αγώνα μας,γιατί όταν το Άδικο μας πνίγει,ο Αγώνας όλων μας είναι και υποχρέωση,και μονόδρομος.


-----------------------------------------------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια: