Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Ανακοίνωση Εργαζομένων Ελληνικών Ναυπηγείων Σκαραμαγκά.Συνάδελφοι,
Τις τελευταίες μέρες, οι εξελίξεις έρχονταν με το σταγονόμετρο, αφού δυστυχώς η νοοτροπία του ελληνικού δημοσίου ότι ο Αύγουστος είναι μήνας διακοπών δεν έχει αλλάξει ούτε σε καιρούς κρίσης.
Παρότι, εμείς όντες απλήρωτοι εδώ 4 και πλέον μήνες, δεν είχαμε την παραμικρή δυνατότητα όχι μόνο για διακοπές, αλλά για τα βασικά μας έξοδα...
Μάθαμε, ωστόσο, ότι ολοκληρώθηκαν όλες οι τυπικές και ουσιαστικές διαδικασίες για την οικονομική ενίσχυση των 1000 €, που μας είχαν υποσχεθεί στη διυπουργική.
Μετά από έντονες πιέσεις του σωματείου, έγιναν και τα τελευταία βήματα και πλέον τις επόμενες μέρες, η απόφαση του υπουργείου εργασίας και του Ο.Α.Ε.Δ,θα δημοσιευτεί στο ΦΕΚ, μαζί με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.
Επίσης, να υπενθυμίσουμε ότι το σωματείο είχε προειδοποιήσει πως δεν πρέπει να τρέφουμε αυταπάτες, αφού στην Ελλάδα ζούμε και ξέρουμε πώς κινείται το δημόσιο, ειδικά τέτοιες μέρες.
Τέλος, να θυμίσουμε ότι από Δευτέρα 27/8 βρισκόμαστε σε απεργία, όπως μας ενημέρωσε το προεδρείο του σωματείου.
Τις επόμενες ημέρες, μόλις έχουμε επίσημη ενημέρωση για το επίδομα, θα έχουμε και ανακοίνωση από το σωματείο μας.

Εργαζόμενοι Ελληνικών Ναυπηγείων Σκαραμαγκά.


maik31 Αυγούστου 2012 7:57 μ.μ."Εργαζομενοι Ελληνικων Ναυπηγειων Σκαραμαγκά"
Ευχαριστούμε την Dedousi Eleni,και το Blogger,που το δημοσιοποίησε..
ο ιδιοκτητης της σελιδας Αλυσσανδρακης Μιχαλης

1 σχόλιο:
Δυστυχώς εδώ, πρέπει να τονίσουμε ότι οι υποσχέσεις της κυβέρνησης έκαναν λόγο για επίδομα πριν τις 15 (το πολύ 20) Αυγούστου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: